مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن هواکش و روشنایی همکف

با سلام. من یک واحد همکف را خریداری کردم و کلا یه واحد بالای ما هست وقتی ملک را خریدم حیاط خلوت دارای روشنایی و هواکش بود که مالک طبقه اول روی اون رو پوشانده و به هیچ وجه حاضر نیست آن را بردارد آیا حق با من است و شکایت کنم سریع نتیجه میگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شکایت نمایید و نتیجه خواهید نرفت
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید
و سپس دادخواست اقامه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله با تامین دلیل می توانید پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید و نتیجه خواهید گرفت