مشاوره حقوقی رایگان - رعایت نکردن حریم ساختمان

با سلام
همسایه پشتی ساختمان ما دیوار خودش رو اجرا نکرده و پای ساختمان ما که اتاق خواب ما میشه و حیاط اون، باغچه بنا کرده و کلی درخت کاشته که با آبیاری آب به زیر ساختمان ما نفوذ کرده و باعث خالی شدن خاک زیر پی ساختمان میشه. میخواستم بدونم برای شکایت از کجا باید شروع کنم و چه مراحلی رو باید طی کنم

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

ابتدا تامین دلیل از طریق شورا وسپس مطالبه خسارات ناشی از احداث غیر اصولی باغچه

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام‌ بایستی به دادسرا شکوائیه‌ تقدیم‌ کنید