مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت درخت

سلام
من یک ویلا در شمال دارم، همسایه ما بعد از خرید ویلای کناری، کنار دیوار بینمان اقدام به کاشت چند درخت صنوبر کرده است که فاصله درختان تا ساختمان من کمتر از یک و نیم متر است، اولا شاخ و برگ‌ درختها دائم به شیشه های ما میخورد و مهمتر اینکه جلوی نور درختان من و ساختمان را گرفته، سوم اینکه بخاطر ارتفاع زیاد درخت صنوبر در اینده و سطحی بودن ریشه صنوبر در طوفانهای شدید شمال امکان افتادن درخت روی ساختمان من و صدمه وجود دارد، ایا در قانون حریم کاشت درخت صنوبر وجود دارد و آیا اگر شکایت کنم فایده ای دارد، باتشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید تا میزان و نوع مزاحمت محرز گردد وسپس از طریق دادگاه حقوقی شکایت رفع مزاحمت ملکی مطرح کنید ودرخواست قلع و قمع درختان

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام یک دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدید که مشخص بشود از موارد مزاحمت هست یا خیر سپس طرح دعوای اصلی را نمایید