مشاوره حقوقی رایگان - حقوق درختکاری در همسایگی

سلام در همسایگی ما در یک زمین کشاورزی همسایه اقدام به کاشت چندین نهال در فاصله1متری مرز دو زمین کرده در ضمن جوی آب هم در این مرز وجود دارد که روی زمین ما تاثیر میزارد آیا می توانیم شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام اگر حریم نهر (جوی آب) را رعایت نموده باشد مرتکب جرمی نشده است در غیر اینصورت باید مراتب را به اداره امور آب شهرستان گزارش و پس از اظهارنظر کارشناس آن اداره و تایید تجاوز به حریم نهر ، طرح شکایت می توان نمود