مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نم دیوار همسایه

سلام من ‌از همسایه بابت نم دادن دیوارم شکایت کردم و چندین بار براش درخواست رفته از دادگاه ولی مراجعه نکرده الان بعد دوسال حکمش اومده ولی دادگاه میگه باید ضامن معتبر بیارین که حکم ابلاغ شه سوال من اینه آیا همچین چیزی وجود داره؟ چرا برای ابلاغ حکم ضامن میخوان از شاکی؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

احتمالا رای غیابی بوده و برای اجرای رای غیابی محکوم له باید ضامن معرفی کند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله باتوجه به غیابی بودن رای باید ضامن معرفی کنید