مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مشترک

سلام خونه ما با همسایه دیوار بینمون مشترک هست حالا همسایه می‌خواد طبقه بالا رو بسازه من بهش گفتم دیوار احتمال ریزش داره چون خونه قدیمه ‌اسکلت نیست من باید چکار کنم تا جلولی ساخت ساز این همسایه رو بگیرم آهن های سقف همه یک سره است ‌احتمال ریزش خونه زیاد است ممنون بابت راهنمایی که میکنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تماس با پلیس ساختمان و اطلاع رسانی . همچنین ارسال اظهارنامه و اخطار کتبی مبنی بر مسئولیت ایشان در صورت ریزش دیوار