مشاوره حقوقی رایگان - قوانین تحویل مبیع و ثمن معامله همزمان

با سلام و احترام
اینجانب اپارتمان خریداری نمودم که مقرر بود در اسفندماه تحویل بنده شود و همزمان مبلغ 170 میلیون بابت بخشی از ثمن معامله پرداخت کنم.
در این تاریخ مبیع آماده نبوده و طی دادخواست درخواست تسلیم مبیع و خسارات قراردادی نمودم.
متقابلا فروشنده دادخواست مطالبه وجه و خسارت قراردادی نمود و عنوان نموده مدارکی دال بر این که ثمن معالمه رو دارم ارائه ندادم و ادعا کرده پول ندارم که نمیام تحویل بگیرم.
سوال بنده: در روز دادگاه آیا باید مستندات یا شهود بابت تامین بودن ثمن معامله ارایه کنم؟
و آیا اصلا ادعای فروشنده (با توجه به حق حبس ماده 377) قانونی است؟
مضافا چند مرحله اظهارنامه قانونی هم بابت اعلام امادگی تحویل گرفتن بیع ارسال کردیم ...
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در جلسه دادرسی شما باید اثبات نمایید که در زمان مقرر برای تسلیم مبیع ، اصلا اپارتمان آماده تحویل
نبوده است
و با توجه به این که شما اظهار نامه برای فروشنده ارسال نموده اید ممکن است فروشنده به پرداخت خسارت
وجه التزام محکوم بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده
بهتر است به دفتر وکیل مراجعه کنید
با از طریق سایت درخواست بدهید
تا لایحه برای شما تنظیم شود
و با اخذ پاسخ این سوال نمی توانید دفاعیات موثری ارائه دهید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا به موجب حکم دادگاه ، طرفین به انجام هم‌زمان تعهدات قراردادی خود ملزم میشوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ارسال اظهار نامه مبنی بر آمادگی جهت تحویل گرفتن مبیع دادید همین سند بابت ادعای شما کفایت میکند و بر اساس آن میتوانید خسارت هم بگیرید ولی بهتر است برای تنظیم لایحه از وکیل کمک بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قرار بوده در تاریخ مشخصی ثمن را پرداخت کنید باید دلیل ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
لکن اظهارنامه ارسالی شما کمک کننده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر دادن اظهارنامه از جانب شما کفایت می کند و مسئولیت از شما ساقط می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همان اظهارنامه ها را ارائه نمایید مثبته ادعای شما می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به مفاد مبایعه نامه کا ایشان ملزم به تحویل مبیع در موعد مقرر بوده ولذا ایشان از مفاد قرارداد تخلف کرده است مضافا با ارسال اظهار نامه از سوی شما ، محتملا رای دادگاه به نفع شما خواهد بود و دادخواست ایشان رد خواهد شد