مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب برای سایت شرطبندی

وقت بخیر. بعد از پیگیری لازم از معاونت دادستانی امور فضای مجازی ایشان نام کاربری و رمز عبور برای ورود به سامانه ......... ارائه کردند. برای درخواست رفع انسداد اقدام کردم که سامانه از من سایت شرطبندی و میزان برداشت و واریز خواست اما من هیچ وقت در سایتهای شرطبندی بازی نکردم و اصلا روحمم از این ماجرا خبر ندارد. وقتی با معاونت دادستان تماس میگیرم و این موضوع را مطرح میکنم باور نمیکنند و تماس را قطع میکنند . من چه کاری باید انجام بدهم؟ سرپرست خانواده هستم و حساب هم برای واریز مستمری من است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر از حساب شما به حساب سایت های قمار ، پول واریز شده باشد مشخص خواهد شد و قابل انکار
نیست
ولی شما میتوانید حضورا به دادستانی مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اطلاعات اولیه مثل شماره حسابی که با آن شما یا فرد دیگر وارد سایت شدید در دسترس آنهاست حضورا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال از سایت شرط بندی به حساب شما پول واریز شده است فرقی نمی کند که خودتان بازی کرده اید یا شخص دیگری انتقال داده باشد.
ممکن است که شخص دیگری بدون اطلاع شما به حساب شما واریز کرده است.
شما می توانید سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و اطلاعات خود را در سایت اعلامی دادستانی وارد کنید و ر بازی نکرده آید می توانید در سایت اعلام کنید که بازی نکرده اید تا پرونده به دادسرای شهر خودتان ارسال شود در دادسرا می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید قاضی به نظر موضوع را به پلیس فتا ارجاع می ه و اگر فعالیتی نداشته باشید قرار منع تعقیب یا حکم برائت صادر می شود.
توجه داشته باشید ممکن است حساب شما ماه ها مسدود بماند و بهتر است با حساب دیگری کار کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت دارید حضورا از طريق دادستانی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما در صورت لزوم به دادسرا فرستاده میشود و در آنجا میتوانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر ثابت شود قرار منع تعقیب صادر میشود نگران نباشید فقط این حساب شما تا مدتی مسدود خواهد ماند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه از حساب شما در سایت های شرط بندی .اریز و انتقال وجود دارد باید اطلاعات خود را به سامانهeers.ir وارد کنید و دلایل خود را مبنی بر عدم ورود و عضویت و همکاری با این سایت ها ارایه دهید تا قرار منع تعقیب صادر گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید