مشاوره حقوقی رایگان - درخواست چند روزه فرصت تخلیه از مالک

سلام . بنده مستاجر هستم و مالک منزل رو فروخته و بنده جای دیگه قرارداد بستم برای جابجایی ولی مستاجر مکان جدید ده روز مهلت گرفته برای تخلیه من هم موضوع رو به مالک جدید اعلام کردم و درخواست ده روز مهلت را حتی با پرداخت دیرکرد روزانه که در اجاره نامه قید شده را دادم ولی مالک جدید قبول نمیکند و مدام تهدید به بیرون ریختن اسباب و سر صدا میکند خواستم ببینم در این مورد قانون آیا مهلت ده روزه پس از اتمام قرار را به من می دهد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید توافق کنید مالک باید شرایط شما را در نظر بگیرد و مهلت دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت فروختن خانه توسط موجر ، مستاجر دو ماه مهلت برای
تخلیه خواهد داشت
و این مدت هم قابل تمدید است