مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه ملک

سلام. من با توجه به عدم پرداخت اجاره توسط مستاجر علی الرغم گذشت سه ماه از پایان قرارداد، از شورا دستور تخلیه گرفتم که بعد از مراجعه مامور، مستاجر ادعا می کند یک ماه وقت گرفته است. آیا با توجه به عدم پرداخت اجاره میتواند یک ماه مهلت بگیرد؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. شما به مامور مراجعه‌کن ببین صحت دارد یا نه؟ معمولا برای تخلیه مهلت داده می شود بخصوص برای مسکونی که اسباب و اثاثیه زیاد است و پس از یکی دوبار مهلت نهایتا تخلیه صورت می گیرد ولی در حال حاضر در وضعیت کرونا ممکن است محاکم از تخلیه خودداری کنند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری