مشاوره حقوقی رایگان - مهلت تخلیه در دوران کرونا

سلام. بنده مستاجر مغازه هستم و قراردادم 10 روز دیگر به اتمام میرسه. هر چی به صاحب مغازه میگم برای 3 ماه فقط مغازه رو بهم بده من خیلی ضرر کردم در این ایام، قبول نمیکنه. در ضمن تمام اجاره هاش به موقع پرداخت کردم. آیا امکان داره یک چند ماه مغازه رو دیرتر تحویل بدم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با توجه به مصوبه مجلس و ابلاغیه دادستانی در ایام کرونا مستاجر میتواند
در ملک استیجاری باشد
و موجر موظف به تمدید شرایط میباشد.
جهت راهنمایی بیشتر
تماس بفرمایید