مشاوره حقوقی رایگان - اجرای بخشنامه اعطای یک مدرک بالاتر

باسلام واحترام
من فرهنگی هستم در مورد اجرای بخشنامه ارتقای یک مدرک بالاتر در ازای 1000 ساعت کلاسهای ضمن خدمت در یک روز و با شرایط برابر من و یکی از همکارانم به دیوان عدالت شکایت کردیم. در یک شعبه حق را به ایشان دادند و در شعبه دیگر دادخواست من را رد کردند در حالی کاملا شرایط ما یکسان بود من ماده 79 را هم پیگیری کردم و دلایل و مستندات را بارگذاری کردم ومتذکر شدم که درمورد این بخشنامه در سال 96 رای به وحدت رویه داده شده ولی باز اعتراض من را ردکردند ..سوال من اینه درحالی که بایدوحدت رویه درمورد این‌بخشنامه رعایت بشه هنورهم بعضی شعبات رعایت نمی کنندمن چگونه پیگیری کنم که افرادی با شرایط دقیقا یکسان بامن توانستند حکم کارگزینی یک مدرک بالاتر (فوق لیسانس) را دریافت کنند ومن نه ؟ البته آنها به حق این ارتقای مدرک را دریافت کردند ومن حقم پایمال شده ... لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام .متاسفانه بله هرشعبه ممکن است رای متعارضی صادر کنند ورای هئیت عمومی دیوان باید اعمال شود درهرصورت آرا باید به رویت مورد بررسی قرار بگیرد