مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مدرک تحصیلی

سلام، اعتبار مدرک تحصیلی چند سال است؟ من مدرکم را از راه دور گرفتم. الان ریز نمرات و گواهی موقت دارم. استعلام کردم استعلام اوکی بود و مشکلی نداشت. ولی اصل مدرک به من ندادند. ظاهرا مدرسه منحل شده. آیا مدرکم مشکلی دارد؟

پاسخ ها :

سعید زراعت پیشه

جناب آقای سعید زراعت پیشه :

نه اگر استعلام اوکی بوده تعطیلی واحد آموزشی تاثیری در اعتبار آن نداره

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام
اگرمدرک شما ازطریق قانونی وآموزش وپرورش یا آموزش عالی دریافت شده است که تاریخ انقضاء ندارد.