مشاوره حقوقی رایگان - استعلام بدون اطلاع

سلام میخواستم بپرسم که اگه شرکت پیمانکاری بصورت مخفیانه و بدون اطلاع یکی از پرسنل از مدرک تحصیلیش استعلام گرفته باشه جرم محسوب میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
به نظر صرف استعلام جرم محسوب نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که طبق قوانین اجازه‌ی همچین کاری را نداشته‌اند و یا مورد سو استفاده قرار بگیرد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا جرم محسوب نخواهد شد مگر سؤ استفاده شده باشد یا سندی ‌جعل شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر سواستفاده شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت همین عنوان محسوب نمی شود اما اگر سوء استفاده از مدرک تحصیلی صورت گرفته باشد جرم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مورد سو استفاده قرار بگیرد بله