مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام ریحانه

سلام خسته نباشید
من میخوام اسمم رو از ریحانه به فلور تغییر بدم، امکانش هست؟!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله البته باید شرایط شما بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
برای تغییر نام و یا به طور کلی تغییر هر اسمی، افراد می بایست 18 سال به بالا باشند البته افرادی که کمتر از18 سال دارند، با داشتن حکم رشد، می توانند برای عوض کردن نام خود اقدام کنند. جد پدری و یا خود آن ها نیز با ارائه شناسنامه خود می تواند برای تعویض اسم فرزند زیر 18 سال خود اقدام کنند. با ارایه دلایل از طریق دادگاه موضوع را انجام دهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید دادخواست بدهید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از اداره ثبت احوال پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال‌اقدام کنید مخالفت شداز طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ثبت احوال ابتدا موضوع را پیگیری نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،بله دادخواست تغییرنام بدهید،ممکن است موافقت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در اداره ثبت درخواست بدهید و در صورت عدم موافقت باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را اقامه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید قاضی را مجاب کنید