مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم بکارت و فسخ نکاح

سلام، 8 ماه است با دختری از اقوام نزدیک در دوران عقد هستیم و وارد زندگی مشترک نشدیم. قبل از عقد به من گفته بودند که سال ها پیش خاستگاری داشتند که فقط نامزد کردند و‌جدا شدند و هیچ رابطه ای نبوده و باکره هستند.شهود هم در مورد نامزدی ایشان پیدا کردم‌. در این مدت عقد یا ایشان در منزل پدری من بوده یا من در منزل پدری ایشان . 4 ماه اول بعد از عقد ایشان به دلایل مختلف اجازه نزدیکی کامل ندادند (فقط با دست و نوازش بیرون ناحیه آن هم در مجموع 5,6 مرتبه)، طوری که نتوانستم سلامت بکارت ایشان را تشخیص دهم ، و 4 ماه دوم تحت هیچ شرایطی اجازه نزدیک شدن ندادند و اصرار کردن که وقتی سر خانه و زندگی رفتیم. شک کردم که ایشان بکارت ندارد و پیگیر شدم، ایشان با شک من به بهانه های کاملا بی منطق و واهی اعلام کردند که از ازدواج با من پشیمان هستن و اعلام کردن تو با من نزدیکی داشتی و بکارتم را ازبین بردی و باید مهریه کامل بدهی و چون من قصد مهاجرت به خارج دارم میگوید که طلاق هم نمیگیرم و باید مرا به خارج ببری و اکنون 1 ماه هست که قطع ارتباط کرده، در حالی که من اصلا با ایشان حتی یک بار هم رابطه نداشتم.سپس مطمئن شدم ایشان باکره نبوده و مرا فریب داده و از سادگی و علاقه من به خودش سو استفاده کرده و اکنون طلب مهر کامل دارند. راهی برای اثبات فریب در نکاح و فسخ و عدم نزدیکی من هست؟ آیا پزشکی قانونی میتواند اثبات کند که زمان ازاله بکارت برای مدت بسیار قدیمی است؟
گویا ایشان خیلی حرفه ای از همه مسائل حقوقی مطلع بوده و من این وسط شده ام بازیچه سو استفاده.
ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اثبات این موضوع مشکل است حضورا به دفتر وکیل مراجعه فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت عدم بکارت زوجه ، شما میتوانید دادخواست فسخ نکاح به علت تدلیس و عدم بکارت زوجه را مطرح نمایید و درخواست رجوع به پزشکی قانونی را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دادخواست فسخ نکاح به علت تدلیس بدهید ولی باید بتوانیدتدلیس و وجود سونیت را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص اینکه بکارت قبلا از بین رفته یا نه بستگی به میزان نزدیکی و شرایطی دارد که از قبل با نامزد یا شخص دیگری داشته که در این خصوص بهتر است از پزشک متخصص سوال کنید.
به هر حال اگر قصد فسخ نکاح را دارید می توانید دادخواست فسخ نکاح به جهت دوشیزه نبودن زوجه را مطرح کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.