مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام خسته نباشید.
من تقریبا یک سال و نیم هست که نامزد کردم و الان 17سالمه که تو همون ماهای اول رفتم مشهد با نامزدم و خواهرش هم بود
در اون جا به من تهمت زدن شب آخر هم که قرار بود برگردیم خونه من نصف شب پا شدم دیدم لباس تنم نیست
وقتی برگشتیم تصمیم گرفتم از او جدا شوم رفتم درخواست طلاق و مطالبه مهریه دادم
که طی یک سری اتفاقات مطالبه مهریه رو پس گرفتم و گفتم میبخشم فقط طلاق توافقی بگیریم که قبول کردند
دادگاه فرستاد من رو پزشکی قانونی که بعد یک هفته جواب اومد همون موقع هم رای دادگاه برای طلاق توافقی اومد
جواب پزشکی قانونی هم این بود که از نوع حلقوی مستع و مدخوله رویت گردیده
که گفتم طلاق توافقی رو نمیخوام و رجوع به بذل کردم و دوباره درخواست مطالبه مهریه دادم که محکوم شد و فقط صدور اجراییه میخواست خواستم بگیرم که گفتن طلاق توافقی تا 3ماه اعتبار دارد و باید این 3ماه بگذرد تا صدور اجراییه بگیری یعنی برج 3 امسال
بعد عید سال نامزدم رفت درخواست فسخ نکاح داد دادگاه توضیحات از من میخواست
رفتیم دادگاه که گفت چرا تو نامه نوشتی که قبل و بعد ازدواج هیچ رابطه جنسی نداشتی و تو صورت جلسه پیش قاضی هم همین رو گفتی
برای همین رای به نفع نامزدت(پسره) میشود
رئیس دادگاه هم گفت هیچ کاری نمیتونی انجام بدهی الان باید چی کار کنم؟ هیچ راهی نیست واقعا؟ نمیتونم رای رو به نفع خودم کنم یا راهی نیست این فسخ نکاح عملی نشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف اقرار در پرونده نفقه به نظر دلیل محسوب نمی شود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

موارد فسخ نگاه مشخص شده است و مدخوله بودن از موارد فسخ نکاح نمی‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما جلوی قاضی اقرار به عدم رابطه نموده ای که یک سند معتبر اقرار هست، از طرفی مطابق گواهی پزشکی مدخوله تشخیص داده شده ای این بدین معناست که شما دوشیزه نبوده ای و از موازد تدلیس در نکاح ست و هیچ مهری و حقوق مالی نداری ونکاح فسخ است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود در خصوص موضوع فوق با وکیل دادگستری محل خود مشاوره و وکیل دادگستری اختیار نمایید. می‌توانید در مهلت مقرر به رای دادگاه اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

راه حل وجود دارد وفق آنچه در سوال آمده است….

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسابقه اظهارات بالا حقی متصور نیست

می‌توانید اعتراض نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر به تازگی رابطه انجام شده و واقعا قبلا رابطه ای نداشته اید درخواست برسی توسط پزشکی قانونی با تعیین اخرین زمان رابطه جنسی را نمایید و حتما حتما لایحه دفاعیه تنظیمی توسط وکیل ارسال کنید
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام باید ثابت نمایید که پسر اطلاع داشته و یا دخول توسط ایشان صورت گرفته است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و اسناد مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه جهت ارائه پاسخ صحیح حقوقی می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند.