مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح به دلیل عدم بکارت

سلام من برج شیش خانمم رو محضری کردم برج هشت عروسی گرفتم بعد از عروسی خانم به بهانه درد و مریضی اجازه نمیدادن بعد از سه ماه متوجه شدم که بکارت ندارن دو ماه پیش گفتن دکتر گفته بکارت به دلیل کار سنگین از دست رفته راستش میخام طبق ماده 1127 درخواست فسخ کنم و دقیقن تو سند درج شده دوشیزه باکره ایا میتونم فسخ کنم تاریخ 6.6.1401 ثبت شده یک ماه بعد عروسی گرفتم ایا می تونم تقاضای فسخ و خسارت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول باید تدلیس در نکاح را اثبات کنید سپس می توانید درخواست فسخ دهید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که بتوانید عدم بکارت همسرتون در زمان عقد را اثبات کنید بله امکان فسخ نکاح وجود دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فسخ فوریت دارد به محض متوجه شدن باید اقدام کنید طرح دعوی کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی در ضمن با کار سنگین چنین چیزی رخ نمیدهد. بهتر است وکیل بگیرید مه موفق شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیار فسخ فوری است بهتر از هر چه سریع تر اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید عدم بکارت همسرتون در زمان عقد را اثبات کنید بله امکان فسخ نکاح وجود دارد