مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین دارای مشکل اساسی

سلام.بنده 9 ماه پیش یک ماشین سمند خریداری کردم.امروز برای تعمیر یک مشکل به تعمیرگاه مراجعه کردم و اتفاقی متوجه این شدند که سیلندر خودرو دارای مشکلی است که قبلاً برایش مشکلی پیش آمده و تعمیرکاری قبلاً خیانت کرده و با چسب مشکل را پوشانده است.خلاصه ی مطلب اکنون بالای 10 میلیون خرج روی دست من مانده و میخواهم بدانم میتوانم بعد از 9 ماه از بنگاهی که ماشین را با ضمانت کلامی به من فروخته مطالبه ی خسارت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ کنید یا خسارت عیب خودرو را دریافت کنید.
اگر قصد فسخ معامله را دارید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.