مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب دار

سلام وقت بخیر یک ماشین پراید مدل86گرفتم اول بعد نشان دادن در چند تا مکانیکی و معامله چون ماشین تعویض پلاک نشده معاینه هم ندادن چون روغن ریزی داشت، ماشین و گذشت سه روز و بدون استفاده از ماشین، دود آبی میده و بعد نشان دادن در چندین مکانیکی روغن سوزی دارد به فروشنده گفتم قبول نکرد گفت من ماشین رو سالم تحویل دادم و در قولنامه رسمی قید شده، و الان بردم تعمیرگاه 5میلیون خرج تعمیرش هستش میتونم خرج ماشین رو از فروشنده بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست تامین دلیل بدهید در صورت تایید کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایستی ابتدا تامین دلیل نماید و در صورتی که کارشناس تامین دلیل را تایید کرد و مبلغ مشخص شد درخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید دادخواست تامین دلیل دهید و کلیه هزینه ها را انجام دهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل مطرح نمایید و سپس دادخواست دهید