مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

با سلام. بیش از یکماه از پایان اجاره نامه گذشته است. مستاجر تخلیه نمیکند. در شورا شکایت کرده ام و منتظر تعیین وقت رسیدگی هستم. یک فقره چک تخلیه از مستاجر دارم. آیا الان چک را برگشت بزنم یا منتظر باشم نتیجه شکایت مشخص شود؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منتظر نتیجه رسیدگی باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان برگشت زدن چک را قانونا ندارید
مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر نتیجه رای شورا باشید
ممکن است شورا طبق مصوبه دولت با درخواست تخلیه شما موافقت نکند.
در صورتی که با درخواست تخلیه شما موافقت نشود نمی توانید چک را برگشت بزنید
و اگر برگشت بزنید ممکن است که شکایت خیانت در امانت از طرف مستاجر مطرح شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید از موعد اجاره به بعد دادخواست تخلیه دهید و اگر اجازه بها را پرداخت نکرده دادخواست مطالبه وجه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید ممکن است شورا طبق مصوبه دولت با درخواست تخلیه شما موافقت نکند.ممکن است شورا طبق مصوبه دولت با درخواست تخلیه شما موافقت نکند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چک امانی است و فعلا صلاح نیست نسبت به آن اقدامی انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق مصوبه دولت عملاً اجاره تا یکسال تمدید خواهد شد مگر شرایط تخلیه محقق شده باشد که شورا و تخلیه ملک را حکم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان طبق مصوبه کرونا میتواند به سکونت خود ادامه دهد بهتر است منتظر نتیجه بمانید

مجید نظری

جناب آقای مجید نظری :

نمیدونیم در خصوص اجاره و چک مورد اشاره چه توافقاتی با هم داشتین .
بهتره یکم صبر کنید تا نتیجه رسیدگی شورا مشخص بشه .چونکه با اجرا گذاشتن چک در صورتی که استحقاقش رو نداشته باشین امکان طرح شکایت کیفری "خیانت در امانت "در مورد چک علیه شما وجود دارد.