مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و استرداد مال

من هفت سال پیش خونم رو فروختم و چون خریدار نتونست چک ها رو سر موقع وصول کنه و فقط 50 درصد پول خونه رو داده بود با توجه به اینکه بنده از خریدار اقرارنامه داشتم تونستم با شکایت و پیگیری بعد از چند سال خونه رو با حکم دادگاه پس بگیرم و دوباره سند به نامم بخوره. 3 سال پیش حکم دادگاه اومد و خونه من رو بهم پس دادن از روز اول پول توی حساب دامادم بود و اون باهاشون کار می‌کرد و اصلا من رنگ‌پول رو هم ندیدم و خبر ندارم چقدر باهاشون سود کرده و هر روز به دامادم گفتم پول طرف رو پس میداد ولی متاسفانه گوش نداد تا طرف مجبور شد چند روز پیش رفت شکایت بنده رو کرد که پولش رو پس بدم. دامادم دیروز رفت اصل پول رو به حساب دادگاه ریخت حالا سوالم اینه آیا باید اصل پول رو بهش برگردونم یا باید با سود بانکی بهش بدم؟ من حدود 40 میلیون هم خرج وکیل و پیگیری دادگاه کردم تا تونستم معامله رو فسخ کنم چطور میتونم پول وکیل رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی و وکیل را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه هزینه دادرسی بدهید