مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

با سلام.
پزشک عمومی هستم که در مرکز بهداشت روستایی با امکانات اولیه فعالیت میکنم. یکی از مریضام بچه ی یک ساله ی بوده که با شکایت ضربه به سر مراجعه کرده و جز یک الی دو بار استفراغ مشکل دیگه ای نداشته که من با ذکر علائم هشدار و نامه برای مراجعه به بیمارستان جهت گرفتن سی تی ارجاعش دادم ولی در مسیر بیمارستان دوباره دچار استفراغ شده و پدر و مادر از این شاکی هستن ک چرا از اول با امبولانس فرستاده نشده
سوالم این است ایا من قصور پزشکی شامل من میشود یا با توجه به شرایط کار درست رو انجام دادم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات فوق الذکر هیچگونه قصوری ازناحیه شما محقق نگردیده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هیچگونه قصوری ازناحیه شما محقق نگردیده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما کار درست را انجام داده اید و به نظر مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است قصور یا تقصیری متصور نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
جناب دکتر موضوع نیاز به بررسی دارد ضمن اینکه قصور پزشکی، یک امری خلاف بر اصل است اصل بر این است که پزشک مرتکب قصور و کوتاهی و خطا نشده است. پس بیمار باید تحقق این بی احتیاطی یا عدم مهارت را به اثبات برساند. به عبارت دیگر، پرواضح است که هر گونه ادعایی در هر دعوا و پرونده ای باید وفق قانون و به طرق قانونی با ارائه ادله اثبات دعوا، نزد محکمه به اثبات برسد. قصور پزشکی نیز از این قاعده پیروی میکند. اثبات قصور و اهمال پزشک در پرونده کیفری توسط نظریات کارشناسی پزشکی قانونی و کمیسیون نظام پزشکی علاوه بر سایر ادله و شواهد و قرائن صورت میپذیرد.