به شعبه مراجعه کنید
با سلام به شعبه مربوطه مراجعه کنید و با تشکیل پرونده اجرایی در اجرای احکام درخواست توقیف اموال بدهید و اگر اموالی شناسایی و توقیف نشد می توانید حکم جلب بگیرید. البته اگر در مهلت قانونی دادخواست اعسار بدهد حکم جلب صادر نمی شود.
اموال ایشان راجهت تـوقیف معر فی نمایید
با سلام شما می توانید اموال را جهت توقیف معرفی نمایید
با سلام و احترام ؛ در صورت عدم اقدام محکوم علیه و عدم پرداخت محکوم به با مراجعه به اجرای احکام بدوا" درخواست توقیف اموال و تشریفات آن انجام در صورت عدم وجود مال با درخواست اعمال ماده 3 قانون محکومیتهای مالی دستور جلب متهم تا پرداخت بدهیش بشما صادر خواهد شد البته اگه دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را بده جلب منتفی می شود و بر اساس شرایط مالی اون بدهیش تقسیط و ملزم به پرداخت میشود.
با سلام از شعبه تقاضای ارجاع پرونده به اجرای احکام کنید و بعد از آن از شعبه اجرای احکام درخواست توقیف اموال یا جلب طرف را داشته باشید
تشکیل پرونده اجرایی در اجرای احکام درخواست توقیف اموال بدهید و اگر اموالی شناسایی و توقیف نشد می توانید حکم جلب بگیرید.
اگر مالی دارد توقیف کنید و در غیر این صورت درخواست اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی و جلب دهید
به شعبه مراجعه کنید
اموال را جهت توقیف معرفی نمایید
با درود نوبت اخذ نمایید و حضوری پيگير ماجرا شوید طی لایحه ای تخصصی توسط وکیل نسبت به توقیف اموال و نهایتا جلب محکوم علیه اقدام نمایید
مراجعه حضوری داشته باشید
به شعبه مراجعه کنید
از طريق اجراي احكام پيگير باشيد
باید جهت درخواست استعلام و یا معرفی مال مراجعه نمایید
سلام اموال ایشان را جهت توقیف معرفی نمایید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.