مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف عدوانی

با سلام و احترام..
عموم چسبیده ب ساختمانی ک متعلق ب ماست خونه ساخته ک یکی از درهای ساختمون رو مسدود کرده
حالا برای رفع تصرف ،نظریه کارشناس،استشهاد محلی،و 10نفر شاهد رو گذاشتم رو پرونده ..عنوان خواسته مم رفع تصرف عدوانی و قلع و قمع نوشتم
ایا با این مدارک میتونم حکم تخریب بگیرم؟درضمن ساختمون سند نداره فقط ما سابقه تصرف از سال 63 تا حالا رو داریم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
عنوان خواسته اشتباه است. بلکه باید رفع ممانعت از حق درج شود. شما در ملک خود ساکن هستید و عموی شما، شما را بیرون نکرده. بلکه یکی از در را مسدود کرده تا شما نتوانید وارد منزل بشوید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام در صورتی که درب مسدود شده به زمین ایشان باز نشده باشد شکایت شما قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر عنوان خواسته شما اشتباه می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مستندات شما دارد به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر سبقق تصرف شما ثابت شود باید رفع تصرف حقوقی بخواهید که در صورت گرفتن رای حکم به تخریب هم داده میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد