مشاوره حقوقی رایگان - دریافت و اثبات حق و حقوق

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.بنده از سال 88دریک پمپ بنزین قسمت cnjمشغول بکارم.طی این مدت کار مجبورم هرماه حقوق دریافتی امضا کنم که درعوض نصف مبلغ رو بهم میدن. مثلا الا وسه ونیم میگیرم درحالیکه یه برگه لیست تامین اجتماعی نزدیک 8تومن باید امضا کنم. سوالم اینه ایا میتونم زمانی که اینجا شاغل هستم شکایت کنم وطی این 13سال حقی که ازم پایمال شده رو ازشون بگیرم یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باتوجه به امضا که نمودید حقوق خود را دریافت نموده اید نمی توانید اثبات کنید مگر مبلغ دریافتی در دربرگه ای که امضا کرده اید درج شده باشد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام وقتی سندی را امضا میکنید دیگر نکیتوانید انکار کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید