مشاوره حقوقی رایگان - حذف آموزشی اجباری در موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی

با سلام و احترام
مشکل من درباره نحوه رفتار یکی از اساتید است. دانشجو به همراه دوستش در حیاط دانشکده مشغول صحبت و شوخی بوده استاد بطور نامحسوس از آنجا گذر میکرده ظاهرا در گفتار شوخی دانشجویان با نام استاد نیز شوخی شده است و ایشان شنیدند. دانشجویان پس از ورود به کلاس از کلاس حضوری اخراج می شوند و علیرغم عذر خواهی ایشان و همچنین صحبت خانواده ها و نیز وساطت مدیر گروه و رییس حراست، استاد بقیه کلاسها را بصورت آنلاین برگزار کرده و در کلاس تکالیف این دو دانشجو را تحویل نمی گیرد و در پایان ترم نیز بجای نمره درس برای ایشان حذف آموزشی درج شده (بدون آنکه دانشجو حذف انجام داده باشد.) .
سوال من این است آیا دانشگاه و استاد حق چنین کاری را دارند که وقت و پول دانشجو را هدر دهند آنهم برای یک شوخی که رو در رو هم نبوده و ایشان با استراق سمع آن را شنیده است؟ راهکار شما چیست ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه به هیچ وجه، اول به رییس واحد دانشگاهی بعد به رییس بالاتر بعد به دیوان عدالت شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. از طریق مقامات دانشگاه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ریاست دانشگاه در میان بگذارید و اگر نتیجه مطلوب را نگرفتیم به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ از طریق رئیس دانشگاه پیگیری کنید سپس به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر از طریق ریاست بدوا اقدام نمایید ودر صورت عدم نتیجه از طریق دیوان عدالت پیگیر شوید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ابتدا با ریاست دانشگاه درمیان بگزارید ودر صورت موفق نشدن به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید