مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض و شکایت از استاد به مراجع بالاتر از دانشگاه (به دلیل عدم پاسخ گویی مسئولین دانشگاه )

با سلام .
استادی داریم که به اجبار دانشجو را برای درس آزمایشگا ماشین الکتریکی مجبور به بارگذاری ویدئو در سایت ... کردند . اعتراض دانشجو به استاد و معاون آموزشی و مدیر گروه و معاون دانشگاه پاسخ گو نبود به دلیل پارتی بازی استاد در دانشگاه . و همچنین نحوه نا صحیح رفتار استاد در کلاس با دانشجو ،و حذف درس ذکر شده برای بنده در اواسط ترم . و تهدید دانشگاه مبنی بر ورود حراست به موضوع .

حس میکنم زیادی پیگیری کردم ولی استاد بی ادب و عقده ای هستند . چطور میشه شکایت کرد

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر و گفت و گو است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید