مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از استاد دانشگاه

با سلام. من با یکی از اساتید دانشگاه یه واحد کلاس داشتم. تمامی کلاس‌ هاش رو شرکت کردم. یه مسئله‌ای که بود این بود که اول ترم 3 جلسه کلاس رو به علت مشکل سامانه_تاکید میکنم من قصد شرکت داشتم ولی اون ترم سامانه برای سال قبل هنوز فعال نشده بود_ من نتونستم تو کلاس شرکت کنم. بعد جلسه چهارم که اومدم به استاد توضیح دادم و ایشون گفتند که مشکلی نداره. حالا وقتی ترم تموم شده ایشون در امتحان من غیبت رد کرده. دوتا مسئله برای شکایت داشتم. اول اینکه ایشون 3 ماه من رو علاف کردند تا جوابم رو بدند. شماره موبایلشون رو که اصلا جواب نمیدن. تو واتس آپ قرن به یه بار پیام رو سین میکنن و اگر تمایل داشته باشند جواب میدهند.
دو تا مسئله داشتم. الان بی کفایتی استاد در پاسخگویی به مشکل دانشجو رو به کی بگم؟ و اینکه این استاد بی دلیل دارن من رو مجبور میکنند که دوباره واحد رو بردارم رو به کی بگم؟ ممنون میشم جواب بدید.
خاطر نشان میکنم که دانشکده قبول کردند که نمره من وارد شده. حتی نامه هم دارم از دانشکده.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ریاست دانشگاه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ریاست دانشگاه پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق ریاست دانشگاه پیگیری نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید. قانونی داریم به نام قانون مقررات انتظامی هیأت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی کشور. در این قانون برای رسیدگی به این گونه شکایات هیأت های بدوی و تجدیدنظر تعیین شده که موظف هستند به شکایات دانشجویان در این خصوص رسیدگی کنند. شما باید از طریق هیأت بدوی انتظامی دانشگاه خودتان شروع به شکایت کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به واحد آموزش و مدیر گروه و ریاست دانشکده و دانشگاه اطلاع دهید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

از طریق دانشگاه مساله رو پیگیری کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...نتیجه 3 جلسه غیبت سر کلاس قاعدتا حذف آن درس هست و این قانون همه دانشگاههاست...شما غیبت داشتید و طبق قوانین آموزشی دانشگاه غایب محسوب میشوید.تعجب میکنم که چگونه از استادتان که درست و قانونی رفتار کرده ایراد میگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به مدیر گروه و مسئول آموزش و در نهایت معاون و رئیس دانشکده اعلام کنید.