مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از استاد دانشگاه

سلام و عرض خسته نباشید. من دانشجوی ارشد دانشگاه ... هستم. امتحانات مون تموم شده به تازگی، اما در یکی از این امتحان ها که انصافاً امتحان سختی بود، استاد بعد از پایان امتحان گفت که حوصله نداشته سوال طرح کنه و تماما سوالات ترم پیش رو داده، در این بین دوسه نفر بودند که سوالات ترم پیش رو داشتند. یعنی از دوستان ترم پیش شون گرفته بودند. امتحان برای اونها فوق العاده راحت بود. و جواب همه سوال ها رو دادند. اما دیگرانی چون من که سوال ها و نداشتند به سختی توانستند جواب سوال هارو بدن خیلی ها هم برگه خالی دادند.داشتم برگه ام رو میدادم که استاد تهدیدم کرد دونمره از من کم می‌کنه به خاطر اینکه مدعی بود من سرامتحان حرف زدم، در صورتی که حقیقت نداشت. الان که نمره ها اومده خیلی از بچه ها افتادند، غیر از اون چندنفری که سوال ها رو داشتند. میخواستم بدونم کاری میتونم دراین باره انجام بدم و از این استاد شکایتم رو مطرح کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
از طریق رئیس دانشگاه پیگیری کنید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام. از طریق آموزش باید موضوع را مطرح کنید که اگر امکان پیگیری باشد اقدام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست موضوع خود را ابتدا از طریق رئیس محترم دانشگاه پیگیری نمایید و اگر به نتیجه نرسید راه‌های دیگر را امتحان کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام از طریق دانشگاه پیگیری نمایید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

به مدیر گروه رشته مربوطه و سپس به معاونت آموزشی دانشگاه اطلاع دهید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر ازطریق دادگاه نیازنیست می توانید ازطریق رییس دانشگاه و یا آموزش اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق رئیس دانشگاه پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق ریاست دانشگاه پیگیری نمایید