مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام عرض میکنم ببخشید برای عزل وکیل باید وارد چه سامانه ای بشم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ایی به دادگاه مبنی بر عزل وکیل بفرستید . از طریق پیامک هم عزل را به اطلاع وکیل برسانید . یا از طریق اظهارنامه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکیل در پرونده اعلام وکالت کرده از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه دادگاه عزل وکیل را ارسال کنید.
برای وکیل نیز می توانید اظهارنامه ارسال کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی به موجب لایحه اعلام عزل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در سامانه عدل ایران لایحه به شعبه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید لایحه‌ خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با یک پیامک یا اظهارنامه به وکیل اطلاع دهید همچنین به دادگاه رسیدگی کننده نیز با ارسال لایحه اعلام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکیل وکالت کاری از دفترخانه تنظیم شده است باید به دفترخانه مربوطه مراجعه و عزل نمایید اگر منظور وکیل دادگستری است به دفتر خدمت قضایی مراجعه ولایحه تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکیل در پرونده اعلام وکالت کرده از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه دادگاه عزل وکیل را ارسال کنید.
برای وکیل نیز می توانید اظهارنامه ارسال کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر وکیل دادگستری است از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نماییدو با پیامک و اظهارنامه اطلاع دهید
اگر وکیل مدنی است از طریق دفتر اسناد که وکالت تنظیم شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادگاه لایحه بدهید و درخواست عزل وکیل کنید.اگر وکیل دادگستزی نیست دفترخانه ای که وکالت دادید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ بدون مراجعه به شعبه و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید وکیل خودتون را عزل کنید اما امکان مراجعه حضوری به شعبه یا ارسال اظهارنامه برای ایشان را نیز دارید.