مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین قولنامه ای

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی.
بنده چندسال پیش زمینی رو از شخصی خریداری کردم به صورت قولنامه ای.
اکنون میخواهم زمین را به همان شکل بفروشم،منتهی شنیدم که برای زمین من و چند زمین همجوار من معارض پیدا شده که قبل از انقلاب مالک زمین بودند. (اما هنوز کسی به من و زمین مراجعه نکرده که چنین ادعایی بکنه.) میخوام بدانم از نظر شما میتوانم به موجب قولنامه زمین را بفروشم؟
و مهم تر از آن ایا اگر در آینده معارض پیدا شد بنده به عنوان فروش مال غیر مجرم شناخته میشوم یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
امکان فروش از طریق قولنامه را دارید
باتوجه به اینکه شما با قولنامه خریدید در خصوص فروش مرتکب جرم نشده اید که تحت پیگیری قضایی قرار بگیرید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق قولنامه بفروش برسانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

، از طریق قولنامه بفروش برسانید مشکلی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به صورت رسمی در جریان قرار نگرفته اید که معارض دارد میتوانید زمین را بفروشید . البته اگر فروشنده قبول میکند که به این شکل معامله شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید بفروشید. چون به موجب قولنامه مالک هستید فروش آن جرم نیست ولی در صورتی که بعدا معامله باطل شود باید از عهده ثمن و خسارات واره به خریدار بر آیید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر رسما معارضی ندارد مشکل نیست شنیدن دلیل نمیشه