مشاوره حقوقی رایگان - زیان عدم اجرای تعهد

باسلام بنده یک ملکی رو طبق قولنامه خریدم ومبلغ به عنوان بیعانه و تحویل واحد پرداخت نمودم
بقیه مبلغ قرار شد در دفتر خانه درتاریخ 1401/04/02همزمان باسند پرداخت نمایم
فروشنده در دفتر خانه حاضر نشد و در قراردادمان به ازای هرروز تاخیر مبلغ 200میلیون تومان ضرر زیان شرط شده بود فروشنده درتاریخ 1401/04/05سند بنامم زد آیا ضرر زیان را میتوانم از فروشنده بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید خسارت تاخیر را مطالبه کنید.
ولی به نظر تاخیر سه روز را می تواند گذشت کرد خیلی از فروشندگان سالها از تنظیم سند امتناع می کنند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام طبق قرارداد میتوانید دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد میتوانید دادخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قانون مدنی قابل مطالبه است ولی بعضی شعبه ها مبلغ زیاد را تعدیل میکنند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام احترام ، خسارت تاخیر را مطالبه کنید.