مشاوره حقوقی رایگان - چاپ اثر با حذف نام یکی از مولفان و قراردادن دو نفر به جای مولفان

با سلام. این جانبان (دو نفر) طی قراردادی چندساله با یکی از موسسات دولتی اثری پژوهشی زیر نظر همان موسسه تالیف و جهت بررسی به موسسه تحویل داده شد. بعد از مدت ها متوجه شدم که این اثر بدون اطلاع توسط موسسه به چاپ رسیده است. از دو مولف اثر که دارای قرارداد بوده نام یکی به کلی حذف و نام دیگری در کنار دو شخص دیگر که ارتباطی با قرارداد و این کار پژوهشی نداشتند در شناسنامه اثر ذکر شده و به بازار عرضه شده است. حال از چه طریق می توان احقاق حق کرد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این عمل جرم می باشد و میتوانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون حمایت از مولفان و... طرح شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون حمایت از مولفان طرح شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ماده 23 قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان و هنرمندان
" هر کس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به
نام خود یا به نام پدیدآورنده بدون اجازه او و یا عالماً عامداً به‌نام شخص دیگری
غیر از پدیدآورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تأدیبی از شش ماه تا 3 سال محکوم
خواهد شد."