مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

باسلام بنده یک زمین کشاورزی را فروخته ام و مقداری از وجه معامله را دریافت کرده ام و برای باقیمانده وجه فروش زمین، چک سه ماه دریافت کرده ام. ولی خریدار بلافاصله قبل از سه ماه و مالکیت قطعی، زمین مرا به قیمت خیلی بالاتری فروخته است. در مبایعه نامه برای حق فسخ طرفین مبلغ 50 میلیون تومن برای طرفین حق فسخ معامله نوشته ایم. آیا بنده حق فسخ معامله را دارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این حق فسخ به نظر بنده همیشگی نیست و حق فسخی که اعلام شده برای روز معامله است که یکی از طرفین پشیمان شد می تواند معامله را فسخ کند.
اگر حق فسخ با پرداخت 50 میلیون همیشگی باشد در این صورت معامله شما باطل است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد و شرایط فسخ بررسی گردد تحت شرایطی میتوانید فسخ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد چنان‌چه قید شده است بله