مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ بیع نامه

با عرض سلام و احترام بنده یک قطعه زمین مسکونی تحت مالکیت خود را طی بیع نامه عادی به شخصی واگذار و تملیک نمودم اما ایشان از تاریخ تنظیم بیع نامه که پنج سال می گذرد ثمن معامله را به بنده پرداخت نکرده اند اما ملک همچنان در تصرف ایشان است آیا با وجود چنین شرایطی امکان فسخ قرارداد وجود دارد ؟ خواهشمندم اقدامات قانونی لازم را بیان فرمایید

پاسخ ها :

فسخ معامله زمین به دلیل پرداخت نکردن ثمن فسخ مبایعه نامه زمین توسط فروشنده عدم پرداخت ثمن معامله زمین فسخ مبایعه نامه زمین فسخ معامله