مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالت نامه

من چند وقت پیش یک‌ وکالت نامه اجاره ملک به برادر شوهرم دادم و الان میخواهم این وکالت نامه را فسخ بکنم. متاسفانه شماره وکالت نامه تو کپی ای به من دادن اصلا خوانا نیست! نمیدونم چطوری میتونم این وکالت نامه رو فسخ کنم؟ برادر شوهرم هم همکاری نمیکنه.

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، به دفترخانه ای که وکالت را تنظیم نموده اید مراجعه نماید .

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

به دفتر اسناد رسمی که وکالتنامه رو تنظیم کردید مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دفترخانه تنظیم کننده وکالتنامه رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفترخانه ای که وکالت را تنظیم نموده اید مراجعه نماید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر حق فسخ دارید می توانید با دفترخانه تماس بگیرید و فسخ نمایید