مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از استخر در آپارتمان

در یک آپارتمان ٣ واحدی که همگی مالک هستند، یک واحد تمایلی به استفاده از استخر و هزینه‌های آنرا ندارد، واحد دوم که مدیر ساختمان هم می باشد بدلیل استفاده نکردن خود و خانواده اش و به بهانه ی مستهلک شدن تأسیسات استخر ، استفاده استخر را برای من و خانواده ام، ممنوع و غیرقانونی می‌داند، علیرغم اینکه تمام هزینه ها را تقبل نموده و تاکنون کل هزینه نگهداری و پشتیبانی آن را انجام داده ام، لطفا راهنمایی و راهکار قانونی ارائه فرمایید، ممنونم.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مدیر ساختمان نمی‌تواند مانع استفاده شما شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که مانع استفاده شما شد می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر یک از مالکان می توانند از اماکن مشاع استفاده کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است اول به موجب اظهارنامه و سپس دادخواست تقاضای رفع ممانعت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ایشان نمی تواند ممانعت نماید لذا می توانید تحت عنوان ممانعت از حق قابل شکایت می باشدبدوا اظهارنامه ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در هر مجتمع مسکونی فر یا افرادی وجود دارند که وظیفه مدیریت و برنامه ریزی امور ساختمان را بر عهده دارند . در راس این هیت مدیره فردی به عنوان مدیر ، وظیفه نظارت بر کارها و سایر امور اجرایی را بر عهده دارد . مدیر ساختمان وظایف متنوعی دارد و تصمیم‌ گیری‌های نهایی معمولا با این شخص است . استفاده از استخر در برج‌ مسکونی یکی از مسائلی است که مدیر ساختمان باید به آن بپردازد و درباره آن تصمیم‌ گیری کند .

در یک مجتمع مسکونی تمام قسمت های مشاع آن دارای یکسری هزینه ها مختص به خود است استخر نیز مانند سایر بخش های مشاع از این قاعده مستثنا نیست . استخر نیز مانند سایر بخش های مشاع ساختمان به عنوان بخش عمومی محسوب می شود و نیازمند نظافت ، هزینه تعمیرات و رسیدگی است . معمولا هزینه‌ های مشترک استخر در برج مسکونی را در شارژ ساختمان لحاظ می‌کنند و نیازی به پرداخت دوباره برای این موارد نیست . مگر در موقعیت‌ هایی که هزینه‌ های ناگهانی و سنگین به وجود آید . اما باز هم به نظر اهالی و مدیر ساختمان و قوانین استفاده از استخر در برج‌ مسکونی که همگی تنظیم کردند ، برمی ‌گردد که چگونه این هزینه‌ها را مدیریت کنند .
استخر در ساختمانهای مسکونی هنوز هم جزو امکانات ویژه محسوب می‌شود و در بسیاری از ساختمان‌ها وجود ندارد. اما مهم است که بدانید قوانین استفاده از استخر در ساختمان مسکونی به چه شکل است چون امکان دارد که به زودی در ساختمانی با این شرایط قرار بگیرید . و اگر قصد استفاده از استخر را در ساختمان خود داشتید ، سعی کنید که موارد گفته شده را رعایت کنید و به قوانین استفاده از استخر در برج‌های مسکونی احترام بگذارید . در صورت ممانعت از شما یا از طریق مدیریت ساختمان موضوع رو حل کنید در غیر اینصورت از طریق دادگاه ممانعت از حق پیگیری نمایید