مشاوره حقوقی رایگان - کاهش گروه استحقاقی حکم کارگزینی

سلام.وقتتون بخیر
من کارمند رسمی یک شرکت نیمه دولتی هستم ( سهام شرکت 49درصد دولتی و 51 درصد خصوصی است ) یک سال است که شرکت خودسرانه و بدون اطلاع و علت ، اقدام به کاهش گروه استحقاقی بنده نموده است و گروه از 15 به 13 کاهش داده شده است .
ایا این کار قانونی است ؟؟ درصورت تخلف امکان پیگیری و برگرداندن گروه به 15 هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر با همان کار قبلی تقلیل داده میتونید به اداره کار شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیرقانونی نیست می توان شکایت و پیگیری نمایید