مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت وکالت محضری و صلح معوض

با سلام و احترام برادرم می‌خواهد عوض پولی که به او داده ام دو دونگ زمینی را وکالتی بهم بدهد ایا وکالتی سندی قانونی است و در ثبت اسناد ثبت می‌شود که باطل نشود و یا با صلح معوض بگویم به نامم بزند ایا صلح معوض وجه قانونی دارد و او نمی‌تواند باطل و فسخ کند و سند 6 دانگ او اگر در رهن بانک بزارید و یا بخواهد بفروشد یا حرفم به جایی می رسد با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صلح لازم است
لکن یک قرارداد تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به دو دانگ صلحنامه تنظیم کنید یا مبایعه نامه تنظیم کنید