مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات بعد دوسال

سلام خسته نباشید. حدود دوسال پیش پدر بنده با کسی تلفنی صحبت کردن اون اقا چندبار بی دلیل از ما شکایت کردن و توی همه ی شکایت ها مقصر خودشون بودن و کلی اذیت کردن توی تماس اخر پدر بنده که اعصابشون بهم ریخته بود به ایشون توهین میکنه.خواستم بدونم الان بعد حداقل دوسال اون اقا میتونه پرینت مکالمات رو بگیره به دستور قاضی؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ضبط مکالمه که نشده است و مخابرات این امکان را ندارد، لذا بهترین کار انکار است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با توجه به گذشت دوسال

یک وکیل :

با سلام
بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر . البته جرم توهین مشمول مرور زمان شده و دیگر قابل شکایت نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام خیر هم ممکن نیست بعلت زمان هدایت بندی سیستم مخابرات و هم مشمول مرور زمان شده است از طرفی طبق ماده 582 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات که اجرا کننده اصل 25 قانون اساسی نیز محسوب می شود، شنود پنهانی و کنترل مکالمات تلفنی اشخاص در غیر مواردی که قانون اجازه داده است، جرم محسوب می شود و مرتکب به حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت مشمول مرور زمان کیفری شده است و قابل طرح نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

علی الاصول در اینموارد دستور پرینت صادر نمیشود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام اگر یکسال بعد از اگاهی از جرم شکایت نکند دیگر نمیتواند