مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوانم مستقل شوم

سلام و وقت بخیر
دختری هستم 24 ساله شش خواهر و برادر هستیم که همه مزدوج شدند بجز من از وقتی دوساله بودم والدینم جدا شدن و هر کدوم زندگی تشکیل دادن چندسال اول بین والدین پاسکاری میشدم و در سن 6سالگی زخم تجاوز از طرف دوست پدر و عدم محبت از دو طرفین رو داشتم حتی در سنی مادرم من رو نخواست و من اواره خونه فامیل بودم تقریبا از ده سالگی تا الان پیش مادرم و شوهرش هستم و از 16سالگی کار کردم و مستقل بودم یعنی مخارجم با خودم بود ولی با اینکه دوستان پاک تینت و درستی دارم و هرگز دورتر از ساعت 9شب بیرون نبودم مادرم مدام ناسزا به من میگوید و الفاظی که برازنده و لایق من نیست مدام تهدید میکند که اگر ناراضی هستی برو پدر معتادت جمعت کنه شوهرش مدام میگه تا وقتی اینجا زندگی میکنی تصمیم گیری با منه و حق اعتراض نداری، به دوستانم ناسزا میگویند و هیچکسی را بعنوان دوست ندارم اهل دوستی با جنس مخالف هم نبوده و نیستم مادرم چندباری حمله کرده و کتکم زده و برای بقیه مظلوم نمایی دارد نگاه های ناپدری ام سنگین و زندگی بشدت ازار دهنده و مانند زندان است کسی حامی ام نیست
میخواهم جدا و مستقل زندگی کنم به دور از زورگوی و اجبار برای ازدواج
کار میکنم و میتوانم از عهده مخارجم بربیایم
هزاران فکر و فرار و خودکشی از سرم گذشته اما میخواهم درست و پاک زندگی کنم با شرط ارامش و به درستی ؛ لطفا راهنماییم کنید
مچکرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،شما از هجده سااگی که به سن رشد رسیدید می توانید مستقل زندگی کنید با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید