مشاوره حقوقی رایگان - کالای قاچاق

با سلام من تعدادی تسمه تایم خارجی از شخصی خریداری کردم که در مسیری که با آژانس تحویل گرفته بودم و به محل خود انتقال میدادم توسط کالایه قاچاق دستگیر شدم که فروشنده به کالایه قاچاق فاکتور ارائه داد که من فروختم و از کسی که قانونی با مدارک گمرکی وارد کرده خریداری کردم که طرف هم به ایشون فاکتور و مدارک گمرک تحویل میدهد ولی فعلا خودروی آژانس توقیف شده است نتیجه این پرونده چی میشه؟

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

اگر مدارک تسمه تایم مدارک قانونی داشته باشد هیچ مشگلی به شما پیش نمیاد
وچنانجه ماشین ماشین فقط درهمین رابطه توقیف شده آزاد می شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید ثابت کنید که راننده بودید تا خودروی شما آزاد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه مستندات دفاعیات خود را مطرح کنید