مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

با سلام. ملکی بنام مادربزرگ من بوده و فوت شده. حالا فرزندانش انحصار وراثت کردند و میخواهند ملک را بفروشند اما یکی از برادران بدلیل ممنوع المعامله بودن که علت سیاسی دارد نمی تواند سهم خود را بفروشد و دولت گفته که منزل به مزایده می رود و سهم او را دولت مصادره میکند و خانواده راضی شده اند.
میخواهیم بدانیم که آیا قانون مشخصی در کارشناسی قیمت ملک وجود دارد؟ یا ممکن است ملک خیلی ارزان کارشناسی شود و افراد سودجو مزایده را برنده شوند و خانواده متضرر شوند؟ اگر چنین قانونی وجود دارد به چه صورت است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .کارشناس رسمی دادگستتری قیمت پایه را مشخص می کنند وهرکس به بالاتر از قیمت خرید برنده مزایده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کارشناسی می‌شود و پیشنهاد دهنده بالاترین قیمت برنده مزایده خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بالاترین قیمت برنده مزایده خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ملک تقریبا به قیمت واقعی کارشناسی می شود و کسی که بالاترین مبلغ را پیشنهاد را بده برنده مزایده اعلام میشه.