مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در معامله

فردی با مراجعه به بنده و پیشنهاد ضمانت وام ازدواجش مقرر شد در قبال و ازای ضمانت وام ازدواجش به مبلغ 120 میلیون تومان ؛ 100 میلیون تومان به حساب بنده واریز شود و مابقی نزد خود فرد باقی
و کل اقساط وام توسط اینجانب پرداخت شود.

متاسفانه بعد از دریافت تسهیلات فرد وام گیرنده پاسخگوی اینجانب نیست.

آیا میتوانم شکایت کیفری و حقوقی نمایم؟ اگر میشود با چه عنوانی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
توجه داشته باشید که خرید و فروش وام غیرقانونی است.
به هر حال شما بخاطر فریب در قبول ضمانت می توانید طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نمی توانید شکایتی داشته باشید اگر ضمانت کرده‌اید و شخص اقساط را نپردازد می‌توانید آن موقع شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر معامله شما به صورت خرید و فروش اقساط وام و تسهیلات بوده غیر قانونی است . اما اگر اقساط را پرداخته اید ولی وی در ان دخالتی نداشته میتوانید علیه وی دادخواست طرح کنید و ان را مطالبه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کیفری خیر حقوقی با شرایطی امکان پذیر است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر مگر وام ازدواج چقدر است که صد میلیون تومان انرا بلا عوض به شما دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر فقط در صورت پرداخت مبلغ یا پرداخت اقساط وام میتوانید آنرا مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خرید و فروش وام غیرقانونی است.اگر اقساط را پرداخته اید ولی وی در ان دخالتی نداشته میتوانید علیه وی دادخواست مطالبه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که اقساط،را پرداخت ننمود شما ملزم به پرداخت هستید و متعاقبا می توانید دادخواست مطالبه مطرح کنید