مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره با سرایدار

با سلام
ما در یک اپارتمان داریم که یک سرایدار داریم. مدیری ساختمان با سرایدار قرار داد وزارت کار بسته و حداقل حقوق را پرداخت میکنیم. ایا میتوانیم قرار داد اجاره نیز با سرایدار ببندیمو مبلغی به عنوان اجاره از حقوق ایشان کسر شود؟
اگر جواب خیر است با توجه به اینکه ما در فیش حقوقی ایشان مبلغی به عنوان حق مسکن لحاظ شده و در حال حاضر مسکن ایشون تامین شده میتوان حق مسکن را از فیش کم نمود ؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باید قراردادی که با سرایدار بسته شده را دید و اینکه آیا کلیه واحدها درخصوص اینکه سرایدار در آن محل اسکان داده شود راضی بودن؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بررسی قرارداد لازم است و با توجه به توضیحات شما امکان گرفتن اجاره هست

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

قانون کار یک قانون امری است و نمی توان بر خلاف آن توافق کرد. قرارداد باید بر اساس قانون کار تنظیم گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
اصل بر لزوم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید قرارداد اجاره تنظیم کنید اجاره بها و پول آب برق را از جز حقوق وی لحاظ کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاد.