مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره با سرایدار

با سلام
به منظور پیشگیری از مشکلات احتمالی استخدام سرایدار آیا میتوان در قالب قرارداد اجاره از سرایدار استفاده کرد؟ منظور این است که در اصل از عنوان سرایدار استفاده نکنیم. مشکلات احتمالی مترتب بر این امر چیست؟

با تشکر

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

امکان اجاره اشخاص وجود ندارد مشمول قانون کار است و فقط نسبت به مکانی که سرایدار در آنجا مستقر هست قرارداد اجاره
مکان مجزاا تنظیم کنید