مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سرایداری

با سلام. بنده مدیر یک مجتمع مسکونی هستم، بدلیل خالی بودن اکثر واحدها و محدودیت بودجه، حقوق اداره کار نمیتوانیم به سرایدار پرداخت کنیم. آگهی کردم، اشخاصی آمدند که بیرون شغل شیفت عصر و بیمه دارند. و با شرایط ما راضی هستند به سرایداری. آیا می توانیم قرارداد اجاره با سرایدار تنظیم کنیم که در ازای اجاره بهای واحد تحت اختیار ایشان، خدمات سرایداری از ایشان دریافت نماییم و مقدار کمتری حقوق بدهیم؟ آیا با توجه به اینکه بیمه دارند موظفم بیمه کنم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حقوق طبق قانون کار باید پرداخت شود و اصولا توافق برخلاف قانون کار باطل است...