مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سرایدار

با سلام خسته نباشید

ماده 34:
با توجه به قرار گرفتن سوئیت سرایداری در طبقه منهای یک ساختمان، به انتخاب مدیر شخصی ذی صلاح بر اساس این مقررات به عنوان مستاجر سوئیت مذکور انتخاب شده، با وی قرارداد اجاره تنظیم می شود. ما به ازای اجاره ماهیانه، ایشان متعهد می شود به عنوان سرایدار خدمات مصرّح در این مقررات را انجام دهد

سوال این است که در ماده 34 با سرایدار قرارداد اجاره تنظیم کنیم آیا بیمه و سنوات بهش تعلق میگره یا نه
ضمنا: ساعت کار سرایدار از 18 تا 21/30 می باشد بقیه روز در اختیار خودش است

پاسخ ها :

هادی جرفی

جناب آقای هادی جرفی :

بله ایشان همچنان کارگر محسوب می شود وتغییر لناوین دستمزد موثر در مقام نیست