مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام دخترم چند ماه دیگه 18 سالم میشه پدر نه خرج زندگی رو میده نه اجازه میده سر کار برم خودم بتونم خرجمو در بیارم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فاقد شغل و درامد هستید دادخواست نففه علیه پدر طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید